Gino Di Lukaz

Te koop - cdsingle

single3 
CD-Single Morgen - 3 euro
Meer dan een zomerlief   voorkant hoes 2014
CD-single Zomerlief - 3 euro
single4
CD-single Dolce Donna - 3 euro
single5
CD-single Dansen - 3 euro
single3 
CD-Single Daisy - 3 euro
Twee CD-singles - 5 euro
Drie CD-singles - 7 euro
Bestel via info@ginodilukaz.be

Zoek op deze site

Wie is online?

We hebben 21 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Shows voor gemengde leeftijd

Gino Di Lukaz beschikt over een repertoire van ongeveer 500 nummers en kan dus heel wat verschillende feesten animeren. De duurtijd, de periode (Kerst, Nieuwjaar,carnaval, 11- juli viering,..enz), de taal, het genre en de prijs kunnen steeds besproken worden. Met meer dan 27 jaar ervaring en heel wat referenties is uw feest in goede handen.

Op aanvraag krijgt u nog meer video's van shows te zien. Omdat elk optreden aangepast wordt aan de doelgroep is niet elk videofragement relevant voor uw doelgroep. 

 

GINO DI LUKAZ' VARIETÉ SHOW

Zelfde stramien als de show voor senioren maar aangepast aan de doelgroep. Deze show kan zowel boeiend zijn voor kinderen,ouders en grootouders samen.Leute verzekerd.
DUUR:2 x 45 min PRIJS:vanaf 295 EUR + 0,35 EUR/KM ( extra zangeres mogelijk + € 100 )GINO DI LUKAZ' LOTTO, LACH EN ZANGSHOW

Gevarieerde show vol grap en grol waarbij het publiek uit de liedjestrommel kiezend zelf de zangnummers bepaalt. Amusementsol en boeiend programma waarbij de liedjesteksten en een clip op een grootscherm van 2m op 2m  worden geprojecteerd. Liedjes uit vele genres in 5 talen.
DUUR:2 x 50 min PRIJS:vanaf 400 EUR + 0,35 EUR/KM ( extra zangeres mogelijk + € 150 )GINO DI LUKAZ' ZANG,GOOCHEL EN DANSSPEKTAKEL

Een wervelende show waar iedereen kan genieten van de stem van Gino Di Lukaz die liedjes brengt in 5 talen afgewisseld met lachwekkende goochelacts.De show wordt extra spectaculair gemaakt door dansacts van een rock en roll kwartet.Een komiek kan als extra toegevoegd worden.
DUUR:2 x 60 min PRIJS:vanaf  750 EUR + 0,35 EUR/KMGINO DI LUKAZ' SING EN SWINGPALEIS (Niet meer beschikbaar)

Daverend en swingend programma waarin 2 groepen(Ned-Franstaligen of meisjes-jongens of ...)het tegen elkaar opnemen in verschillend muzikale opdrachten. In dit wervelend programma wordt er 2 u intensief gezongen,gedanst en muzikaal gebakkeleid .Het publiek wordt actief bij het gebeuren betrokken en kan meevolgen en meezingen met de teksten die samen met een clip op grootscherm worden geprojecteerd. Deze show kan ook voor kinderen opgevoerd worden!
DUUR:2u PRIJS:vanaf  400 EUR + 0,35 EUR/KM


GINO DI LUKAZ' SPEKTAKEL KARAOKESHOW

Succesrijke show blijft een topper in ons show aanbod.Gino nodigt uit en enthousiasmeert het publiek tot (mee)zingen.Wie ooit één show zag of meebeleefde,geraakt er niet over uitgesproken.(zie ook karaoke-specialist)Keuze uit meer dan 2 500 liedjes (laserkaraoke +  DVD )
DUUR:3u PRIJS:vanaf  5OO EUR + 0,30 EUR/KM (met andere animator vanaf  300EUR + 0,30 EUR/KM)

 

GINO DI LUKAZ ZINGT " Will Tura  " en " Adamo" in TURADAMO !

 

Gino brengt ode aan zijn jeugdidool Will Tura  (+ Adamo) door het zingen van zijn grootste hits van vroeger . De show wordt afgewisseld met anekdotes uit het leven van Will en een vleugje humor . Van enkele hits worden de teksten met beeld op een groot scherm geprojecteerd. Aanrader voor mensen die graag samen zingen.

 

DUUR :  2 x 40 min Prijs : vanaf € 325 + € 0,35/km

VOOR MEER INFORMATIE OVER BOVENSTAANDE SHOWS NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VIA TELEFOON OF E-MAIL

BIJ ALLE SHOWS IS DE GELUIDSINSTALLATIE INBEGREPEN HET VERVOER NIET!