Gino Di Lukaz

Te koop - cdsingle

single3 
CD-Single Morgen - 3 euro
Meer dan een zomerlief   voorkant hoes 2014
CD-single Zomerlief - 3 euro
single4
CD-single Dolce Donna - 3 euro
single5
CD-single Dansen - 3 euro
single3 
CD-Single Daisy - 3 euro
Twee CD-singles - 5 euro
Drie CD-singles - 7 euro
Bestel via info@ginodilukaz.be

Zoek op deze site

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Shows voor gemengde leeftijd

Gino Di Lukaz beschikt over een repertoire van ongeveer 500 nummers en kan dus heel wat verschillende feesten animeren. De duurtijd, de periode (Kerst, Nieuwjaar,carnaval, 11- juli viering,..enz), de taal, het genre en de prijs kunnen steeds besproken worden. Met meer dan 30 jaar ervaring en heel wat referenties is uw feest in goede handen.

Op aanvraag krijgt u nog meer video's van shows te zien. Omdat elk optreden aangepast wordt aan de doelgroep is niet elk videofragement relevant voor uw doelgroep. 

GINO DI LUKAZ' VARIETÉ SHOW

Zelfde stramien als de show voor senioren maar aangepast aan de doelgroep. Deze show kan zowel boeiend zijn voor kinderen,ouders en grootouders samen.Leute verzekerd.
DUUR:2 x 45 min PRIJS:vanaf 275 EUR + 0,35 EUR/KM ( extra zangeres mogelijk + € 150 )GINO DI LUKAZ' Nostalgische Klassiekers

De grootste luister- en meezinghits uit de jaren '60,'70 en '80 live gezongen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Italiaans. Een vleugje humor en een " special guest" kruiden de show. Een danspasje is zeker niet verboden.
DUUR:2 x 45 min PRIJS:vanaf 275 EUR + 0,35 EUR/KM !GINO DI LUKAZ' ZANG,LACH EN DANSSPEKTAKEL

Een wervelende show waar iedereen kan genieten van de stem van Gino Di Lukaz die liedjes brengt in 5 talen afgewisseld met een schittende komiek .De show wordt extra spectaculair gemaakt door dansacts van de groep " fame". Een zangeres kan als extra toegevoegd .
DUUR:2 x 60 min PRIJS:vanaf  750 EUR + 0,35 EUR/KM

GINO DI LUKAZ ZINGT " Will Tura  " en " Adamo" in TURADAMO !

 

Gino brengt ode aan zijn jeugdidool Will Tura  (+ Adamo) door het zingen van zijn grootste hits van vroeger . De show wordt afgewisseld met anekdotes uit het leven van Will en een vleugje humor . Van enkele hits worden de teksten met beeld op een groot scherm geprojecteerd. Aanrader voor mensen die graag samen zingen.

 

DUUR :  2 x 40 min Prijs : vanaf € 325 + € 0,35/km

VOOR MEER INFORMATIE OVER BOVENSTAANDE SHOWS NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VIA TELEFOON OF E-MAIL

BIJ ALLE SHOWS IS DE GELUIDSINSTALLATIE INBEGREPEN HET VERVOER NIET!