Seniorenshows

Met meer dan 33 jaar ervaring en heel wat referenties is uw organisatie bij Gino Di Lukaz in goede handen. Wij passen de show steeds aan aan uw doelgroep en uw wensen. Bij "video's" krijgt u een impressie van enkele optredens.De opnames zijn niet altijd relevant voor uw publiek. Op aanvraag geven wij u nog meer beelden van de show met zang en humor.

 

Onderstaande shows kunnen al naar gelang uw budget en tijd uitgebreid worden met een zangeres, een dansgroep en/of een komiek.

 VOOR ZORGINSTELLINGEN IS ER SPECIALE PRIJS GEDURENDE 2022 :

 € 250 voor West - Vlaanderen en € 300 voor Oost -Vlaanderen (All in) voor max 80 min show        enkel in de namiddag ! Shows na 20u + € 50 extra !

 

GINO DI LUKAZ' " Laat de muziek in je hart "

Gevarieerde show met vlotte herkenbare liedjes van vroeger en nu in 't Nederlands maar ook op aanvraag in andere talen, fijne humor, hilarische imitatie, interacties met publiek,een dansje is niet verboden.De organisatie mag uit de playlist ( op aanvraag wordt die doorgemaild) van 450 liedjes een keuze maken. Liedjes van Benny Scott ( in 't Westvlaams ) kan ook een optie zijn.
DUUR:2 x 45' PRIJS: € 275 West - Vlaanderen ; € 325 Oost - Vlaanderen ! ( All in )

( extra zangeres mogelijk + € 125)

 

NIEUW :Gino Di  Lukaz met live Band (4 personen : synthesizer - elektrsche gitaar -                    accordeon - saxofoon - zanger - entertaner ) speelt vooral dansmuziek voor                    verenigingen :Promotie prijs € 325 (2u) voorlopig enkel in West  - Vlaanderen .

GINO DI LUKAZ' NOSTALISCHE KLASSIEKERS

De grootste luister- en meezinghits uit de jaren '60, '70 en '80 live gezongen in het Nederlands, Frans,Engels, Duits en Italiaans! De organisator mag zelf het programma samenstellen uit een lijst van 450 liedjes! Een " special guest" brengt verrassing en ambiance in de zaal !


DUUR: 2 X 45 min  PRIJS: € 275 West - Vlaanderen; € 325 Oost - Vlaanderen !GINO DI LUKAZ' KERSTSHOW

Mooi,ontspannend en diepzinnig kerstprogramma met kerstliederen en kerstverhalen. Het programma is echt luchtig en leutig met een diepzinnige knipoog naar Kerst.(geen zwaar programma). De show is dus een afwisseling van meezingers, grappen, imitaties, interacties met het publiek en een vleugje kerst. Zeer aanbevolen show.


DUUR:2 x 45 min PRIJS: € 275 West - Vlaanderen; € 325 Oost - Vlaanderen !

( extra zangeres mogelijk + € 125 )

 De duur van de show kan op vraag aangepast worden !

( Bij alle optreden zijn een geluidsinstallatie en vervoer inbegrepen enkel een show na 20u + € 50 extra ) .