Seniorenshows

Met meer dan 30 jaar ervaring en heel wat referenties is uw organisatie bij Gino Di Lukaz in goede handen. Wij passen de show steeds aan aan uw doelgroep en uw wensen. Bij "video's" krijgt u een impressie van enkele optredens.De opnames zijn niet altijd relevant voor uw publiek. Op aanvraag geven wij u nog meer beelden van de show met zang en humor.

 

Onderstaande shows kunnen al naar gelang uw budget en tijd uitgebreid worden met een zangeres, een goochelaar , een dansgroep en/of een komiek.

 

 

GINO DI LUKAZ' VARIETÉ SHOW

Gevarieerde show met aangepaste en ambiance liedjes,fijne humor, ludieke quiz, imitaties, interacties met publiek,dans en andere animaties.
DUUR:2 x 45' PRIJS:vanaf 275 EUR + 0,35 EUR/KM ( extra zangeres mogelijk + € 150)

 GINO DI LUKAZ' TIME TO SING

Goud van oud liedjes voor medioren en senioren waarbij de mensen zelf de liedjes mogen kiezen die door Gino gezongen worden. Elk lied wordt met clip en tekst geprojecteerd op een groot scherm van 2m op 2m (=zeer visueel). Een ludieke quiz en wat humor doorspekken de show op een leuke manier !
DUUR:vanaf 80 min (of volgens afspraak) PRIJS:vanaf 275 EUR  + 0,35 EUR/KMGINO DI LUKAZ' KERSTSHOW

Mooi,ontspannend en diepzinnig kerstprogramma met kerstliederen en kerstverhalen. Het programma is echt luchtig en leutig met een diepzinnige knipoog naar Kerst.(geen zwaar programma). De show is dus een afwisseling van meezingers, grappen, imitaties, interacties met het publiek en een vleugje kerst. Zeer aanbevolen show.
DUUR:2 x 45 min PRIJS: vanaf 275 EUR + 0,35 EUR/KM ( extra zangeres mogelijk + e 150 )

( Zie voor meer shows ook bij gemengde leeftijd)