Seniorenshows

Met meer dan 31 jaar ervaring en heel wat referenties is uw organisatie bij Gino Di Lukaz in goede handen. Wij passen de show steeds aan aan uw doelgroep en uw wensen. Bij "video's" krijgt u een impressie van enkele optredens.De opnames zijn niet altijd relevant voor uw publiek. Op aanvraag geven wij u nog meer beelden van de show met zang en humor.

 

Onderstaande shows kunnen al naar gelang uw budget en tijd uitgebreid worden met een zangeres, een dansgroep en/of een komiek.

 

 

GINO DI LUKAZ' VARIETÉ SHOW

Gevarieerde show met aangepaste en ambiance liedjes,fijne humor, ludieke quiz, imitaties, interacties met publiek,een dansje is niet verboden.
DUUR:2 x 45' PRIJS: € 300 West - Vlaanderen ; € 325 Oost - Vlaanderen !

( extra zangeres mogelijk + € 175)

 GINO DI LUKAZ' NOSTALISCHE KLASSIEKERS

De grootste luister- en meezinghits uit de jaren '60, '70 en '80 live gezongen in het Nederlands, Frans,Engels, Duits en Italiaans! De organisator mag zelf het programma samenstellen uit een lijst van 100 liedjes! Een " special guest" brengt verrassing en ambiance in de zaal !


DUUR: 2 X 45 min  PRIJS: € 300 West - Vlaanderen; € 325 Oost - Vlaanderen !GINO DI LUKAZ' KERSTSHOW

Mooi,ontspannend en diepzinnig kerstprogramma met kerstliederen en kerstverhalen. Het programma is echt luchtig en leutig met een diepzinnige knipoog naar Kerst.(geen zwaar programma). De show is dus een afwisseling van meezingers, grappen, imitaties, interacties met het publiek en een vleugje kerst. Zeer aanbevolen show.


DUUR:2 x 45 min PRIJS: € 300 West - Vlaanderen; € 325 Oost - Vlaanderen !

( extra zangeres mogelijk + € 175 )

 De duur van de show kan op vraag aangepast worden !

( Bij alle optreden zijn een geluidsinstallatie en vervoer inbegrepen )